måndag 19 juni 2017

Tänk hur det kan bli...

...och hur snabbt det kan gå!?? 
Häromdan gick jag ett varv med kameran! 
Kände att jag var tvungen att "se" 
För det är det,
jag gör med kameran framför ögat! 
Jag "ser" när jag vattnar, och,
när jag fotar :D 

Lixom, kan ta in,
det jag har i trädgården! 
Gärna under kvällstid när den starkaste solen försvunnit!
Tog kameran,
gick längst ner i trädgården och fotade;

Det vita...
...den Vita trädgården
Min miniatyr á la  Sissinghurst :)
Såg; 

Wow! Tänk att det blev,
typ,
som jag ville :D 

Så,
lite bilder,
lite blogg! 
Sen hamnade jag i mina gamla inlägg!
Tänkte leta efter en "innan-bild" 

Och; Oj, vad jag blev tagen; 
Av mina gamla blogginlägg! 
4 och 5 år gamla...

...vilken enorm skaparlust jag hade!? 

Alltid massa saker på G!
Och alltid med lera upp över hela armarna :D 
Den Vita trädgården Maj 2013

Vad jag har lärt mig under åren! 

Nu, är trädgården typ färdig,
i sin struktur i varje fall och vet ni;

Jag saknar den där känslan av brinnande iver 
den där elden som man får när man skapar! 
Skapariver 2014
Men nu är det en ny tid,
En Skönareförkroppentid! 
Men,
fasiken inte lika rolig :(
2017
Men jösses vad roligt jag haft
så himla kul :) 

Och jag antar att jag förr eller senare kan "landa" i att bara vara,
ta hand om,
förvalta! 

Kanske!?? //Veronica

12 kommentarer:

 1. njae det tror jag faktiskt inte på, ränderna stannar... Men sisådär 5-10 år efter anläggandet brukar det bli behov av en make-over och då får skaparlusten utrymme igen.

  Underbar förändring och gaveln blev så snygg med gruset och det gröna :) Det vita partiet också och utan någon annan färg. För mig har det alltid smugit in något annat.

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 2. Hej Veronica!
  Så vackert det är. Härligt att se förändringen i bilder, man glömmer så lätt. Vi får se vad du hittar på framöver. Tror inte du kommer att sätta dig ner i det sköna och rulla tummarna.
  Ha det bra /Marika

  SvaraRadera
 3. Så fint du har i din vita del av trädgården! Själv har jag lärt mig att när jag tror jag är färdig och det inte finns mer att göra, så ställer jag en stol eller kruka nånstans och vips så har ett nytt projekt börjat. Inte alltid så stort men dock.
  Må så gott!
  Pia

  SvaraRadera
 4. Hei. Så moro å se før og etter bilder. Det er da en kan se forskjell. Å, så fin den hvite hagen din er. Jeg er veldig glad i hvitt. Jeg tror aldri jeg blir ferdig, og bare gå å kose meg. Alltid ett og annet å finne på. Men det er det som er moro. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvaraRadera
 5. Så fint och blommigt! Jag gillar också att gå runt i trädgården med en kamera på kvällen. Då är det fint ljus att ta bilder. Ha en trevlig midsommar!
  Hälsningar,
  Satu

  SvaraRadera
 6. Verkligen vackert, romantiskt och stämningsfullt i ditt MiniSissinghurst! Det är en go känsla att skapa, men jag längtar till när de stora jobben är klara och jag kan pyssla med bara grönsaker och finlir, hitta de vackra kombos och allt växer där det trivs bäst.
  Önskar fin midsommar
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Nog blir man lite trött när man plötsligt inser hur mycket man en gång gjort. Kunde man inte tagit det lite lugnt någon gång?

  Gillar allt ditt vita men blev tvungen att scrolla upp till din header - visst är den ny? Jag blir helt betagen av den mustiga färgskalan! Vitt i all ära, men ...

  SvaraRadera
 8. Så himla vackert!
  Det sägs ju att trädgården aldrig blir klar. Så kommer det att bli för dig med. Du se så småningom något du vill förändra. Och, din trädgård är ännu ung. Vänta du när det gått 10-15 år och krafterna börjar truta samtidigt som trädgården behöver en rejäl "make over";-) Inte så kul. Det är där jag befinner mig nu ;-( En del växer för mycket annat försvinner. Ditt paradis är en levande organism - i ständig omvandling och utveckling. Stanna upp nu och NJUUUT! -så länge det varar! Nästa år har det kanske hänt något som gör att du får vara glad att strukturen är färdig så att du slipper ett stort slit - även om det är också roligt - medan man har orken. Hoppas att du hajar något av mitt svammel ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ps
   Din header är så fin med det där magiska ljuset. Som Edens lustgård!
   ds

   Radera
 9. Din header är magisk! Vad finns det där bortom kröken...

  SvaraRadera
 10. Jag håller med. Det var härligt när jag stod med bara en gräsmatta och inget annat.Som ett blankt papper färdigt att fyllas med färg och form. Samtidigt är det otroligt skönt att allt blivit så uppvuxet, att grundstommen finns där. Härliga bilder från din vita del. Kanske ulleternellen platsar där? Det var såå roligt att ni kom hit och hälsade på. Och vet du. Jag tänkte köra lite Chelseaklippning på phloxen som vi pratade om. Då upptäckte jag att flera av dom redan var "avklippta". Det var dom inte när ni var här. Alltså måste rådjuren tagit sig in trots alla mina höga buskar. Trött blir man. Och vet du vad jag såg här om dagen? Jo en räv som spankulerade fram på gräsmattan. Känns inte så kul med en räv som går omkring på tomten när hunden brukar vara där.

  Kram Anita

  SvaraRadera
 11. Vi är fortfarande kvar mitt i kaoset och skapandet och jag njuter för fullt! även om det kan vara frustrerande ibland så är det en härlig känsla att få göra precis som man vill och skapa efter egen smak och förmåga.
  Snart nog kommer du säkert hitta rabatter som kan göras om eller så dyker det upp växter som kan ersätta någon annan som har blivit för stor, växer fult eller har gått bort och så är du igång igen med skapandet:-)
  Kram Nora

  SvaraRadera

Elegant Rose - Working In Background