lördag 10 juni 2017

Going Akleja-Crazy Och...

...Hej Hopp i försommaren! 

Det har varit dåligt med bloggande
för min del ett tag!
Ni vet hur det kan va´ ibland,
Födelsedagar, studentfirande, mycket jobbresor,
och framförallt,
underbara ljusa försommarkvällar <3
Men nu så!
Och då jäklar blir det med besked :)
 Varje år så här dax,
går jag på jakt med kameran...
...Akleja-jakt :)
Alltid lika spännande att se vilka oäktingar
som de promiskuösa avlat fram!
Årets favvo är denna underbara lila,
med balettkjol!
Årets Favvo! 
Helt underbar och bara en enda,
men,
ett rejält och stort exemplar!
Grymt! 
Tänkte;
Den gärna får föröka sig rejält tills nästa år!
Genomförde fotosession Big Time! 
Tills,
jag lyckades med det jag,
Absolut inte ville!

Nu står den i vas,
inne ;)
Och,
eftersom jag inte bloggat på ett tag...
...inte publicerat bilder!
Tar jag nog,
i dag,
rekord i bild-leverans...
Min älskade Guld-Akleja som blommar hela sommaren :) 
...alla med vackert dansande Aklejor!

Kram och ha det gott!

//Veronica

11 kommentarer:

 1. Aklejor är underbart vackra, särskilt när man tittar på nära håll som du har gjort idag. Vi har också ganska många Aklejor, även om jag måste erkänna att jag rensar bort de flesta av alla små fröplantor som dyker upp. Nu står många av våra Aklejor i krukor eftersom vi gjorde om rabatten de växte i totalt i förra veckan och nu är den stora frågan vart de ska få växa i framtiden???
  Fortsatt trevlig helg!
  Kram Nora

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hei. Nydelige bilder. Akeleier er fine blomster. Dessverre har flere her blitt slått i bakken av det veldige regnværet vi har hatt. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvaraRadera
 3. Tack för de fina primadonnorna. En härlig balett.
  Trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 4. Oj oj, så många fina aklejor! Alla olika i färg och form. Här blommar också aklejorna, men vet inte hur det har gått till, de flesta är blå.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 5. Underbara aklejor - tack för alla bilder !!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 6. Nu är det mycket i trädgården som man kan gå "going crazy" på! Inte minst dina favvon, aklejorna - ja, faktiskt mina med!
  Fast, blomningen är sparsam hos mig - solen strejkar och allt är blött, blött, suuurt!
  Ha det så gott du söta fru Sanda Cottage!
  Kram, Anja

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt vackra aklejor - och den där mörka var en riktigt skönhet! Om den är en egen blandning får du väl kalla den `Sanda´!!
  Här blommar mina också, trots att dom grävdes bort för två år sen när "långrabattens" perenner skulle bort. Nu har jag ändå några rosa vilda kvar och dessutom åtminstone en jättestor i en pallkrage som jag tror är en avfälling efter en `Nora Barlow´ som är rosaröd med vita kanter. Den håller precis på att slå ut.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 8. Trädgårdens mamseller var det någon som kallade dem för och det kan man ju hålla med om att de är den känslan man får när man beskådar dessa skönheter.Du har ju många sådana bedårande mamseller i din trädgård så underbara bilder du delar med dig av.Ha det gott/Margareta

  SvaraRadera
 9. Ååå äntligen kan jag kommentera :) Har läst allt publicerat men som sagt..

  Aklejorna är underbara just nu och en härlig bildkavalkad - nej man kan inte nöja sig med en enda. Fast igår klippte jag ner en. Det var regnet som gjort att den börjat lägga sig ner över en gång och där ville jag inte ha frön.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 10. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Elegant Rose - Working In Background