lördag 11 augusti 2012

Ny energi... Tack!

 Tröttsamt!


För någon vecka sedan läste jag hos en bloggvän att hon var trött på trädgård..... jag förstod inte riktigt...för jag hade förträngt att detta även drabbar mej!


 Mycket tid har gått åt till annat än trädgård under semestern och nu är den slut och inte mycket har blivit som jag tänkt!
Jag tycker det är trist och risigt, få blommor och känner någon form av misslyckande.

Går ut i trädgården, klipper lite överblommande. Näe! Inge kul alls.

Hade sett trädgården framför mig i fantasin... Blev inte så...bara trist ...

Det är säkert  givetvis inte så att allt är trist och tråkigt utan antagligen  bara en känsla.


I morgon ska jag åka runt och se på andras trädgårdar och hoppas innerligt att det ska ge ny energi till mig och min trädgård!!

 //Veronica


13 kommentarer:

 1. Jag förstår din känsla.Hela vintern och våren har jag längtat och bloggat hej vilt. Sen när sommaren kom, hade jag ingen lust alls, varken till trädgård eller bloggande. Idag har jag dock varit ute och tyckte att det var riktigt kul, och fick till och med till ett blogginlägg. Nu vänder det, ska du se!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men visst är det så! Allt man har tänkt ut och som man ville att det skulle bli och så blir det inte så. Jag brukar vara i känslan tills den går över och jag skissar ner vad jag ska ändra på...då kommer ny lust och ny energi :-) Syns vi imorgon?
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Ja ! Helena vi syns i morgon:)

  SvaraRadera
 4. Så tror jag att alla känner ibland Veronica både vad gäller trädgård och annat. Om allt kändes roligt alltid så skulle man nog inte uppskatta saker & ting. Detta är väl en del av livets upps and downs som är viktiga att bejaka. Vi är ju inte mer än människor men det är lätt att vilja så mycket och det blir inte alltid som vi tänkt. Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Så tror jag att alla känner ibland Veronica både vad gäller trädgård och annat. Om allt kändes roligt alltid så skulle man nog inte uppskatta saker & ting. Detta är väl en del av livets upps and downs som är viktiga att bejaka. Vi är ju inte mer än människor men det är lätt att vilja så mycket och det blir inte alltid som vi tänkt. Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Kikar bara in och tackar för idag!! Det var verkligen jättekul. Ni får säga till när det passar att jag kommer till er :-) Det ska bli jättekul att se.

  Det här med trädgård och inspiration går ju precis som de andra som kommenterat sagt upp och ned. Så ta en paus, gör ingenting och njut istället för att känna stress och massa måste så kommer nog glädjen åter.. snabbare än du tror.

  Kram
  Nina

  SvaraRadera
 7. Men hallå där, vad är det för trams?!! Er trädgård är en liten pärla, jättefin!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 8. Äsch då, själen och energin har också årstider, det är jag säker på. Du kommer igen (och jag med ;-)), och då med förnyad kraft! Kram på dig!

  SvaraRadera
 9. Hur blev det mned inspirationen från andras trädgårdar?
  Annars så har jag ett bra tips, tycker jag själv: Titta bara på det som ser hyfsat fint ut just nu. Det kommer ett nytt år - ja, och kanske en lång höst då man kan jobba i trädgården med förnyade drömmar som inspiration.. Dessutom kan du fynda nya, spännande perenner till halva priset på alla reor. Många av dessa reaväxter ser inte så roliga ut i september - kanske - men, nästa år gör de det!
  Trädgården är inte ett måste Veronica! Du har säkert ett fint litet, lugnt ställe där du kan ställa en stol eller en fotölj och bara sitta och njuta kanske med en bok.
  Jag blir alltid så förtvivlad när jag 'hör' att folk tröttnar- även om jag vet att de flesta kommer igen efter ett slag.
  /Anja

  SvaraRadera
 10. Nu har du väl fått inspiration, har sett att du varit på lite bloggträffar... inte konstigt att man tröttnar emellanåt, jag tröttnar mest på att se andras trädgårdar, min egen är jag så känslomässigt inblandad i.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Oj, vilken vacker lilja!

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 12. Tack för mangoldtipset! Men hur gör du? Fryser du in bladen som de är eller förväller dem innan de lägger dem i frysen? Och vad gör du med dem sedan när du tar fram dem? Drunknar i mangold, så det vore bra att kunna frysa in :)

  Kram och trevlig helg!
  //Linda

  SvaraRadera
 13. Åh så mycket fint i din blogg! Behöver trädgårdsinspiration, tack för det! :) Lagt till mig som följare av din blogg nu:) Ha det gott! Kram från mig

  SvaraRadera

Elegant Rose - Working In Background