lördag 24 mars 2012

Första gången

Detta är mitt absolut första inlägg i min blogg om trädgård! Har aldrig bloggat förut men tror att mina facebook-vänner som inte är trädgårdsintresserade tackar mej för att jag slutar terrorisera dem med mina foton och funderingar om trädgården.Jag älskar att vara i trädgården och jobba! Det är nog det jag gör mest, alltså jobbar..har alltid massa projekt på gång. Det ska bli kul att dela detta med andra som är lika nördiga !!

// Veronica

4 kommentarer:

 1. Såg att du besökt min blogg och lagt dig som följare,så jag hälsar dig välkommen och hoppas du kommer att tycka om det jag visar och skriver.Har lagt till på din blogg och blev den första.lycka till med bloggandet .Du ska veta att det blir vanebildande.Och så himla roligt.Man får så många nya vänner att prata trädgård medMVH

  SvaraRadera
 2. Tack snälla Gunsan! Det är just det jag önskar... Alltså få vänner som är lika intresserade som vi är. Jag har sett en del bloggar som passar mig att följa,din är en av dem :)

  SvaraRadera
 3. Hej Veronica!

  Kul att du hittat min blogg - Varmt Välkommen! Jag är också ny bloggare och ler igenkännande när du skriver om att trötta ut vänner som inte är sååååå trädgårds o blomsterintresserade själva :)

  Ha en skön helg och Partyt fortsätter :) Lycka till med bloggandet vilka fina bilder du har! Mvh Lena (Lenas trädgårdsrum)

  SvaraRadera
 4. Tack för det... Det är inte helt enkelt med designen på bloggen tycker jag...Det ger sig säker framöver :) Det kommer att bli superkul när det börjar på riktigt och det växer så det knakar och man får förmånen att vara i trädgården mycket!! Åhh, vad härligt :)

  SvaraRadera

Elegant Rose - Working In Background