torsdag 27 oktober 2016

Ibland får jag: Blogg-torka...

...antar att jag inte är ensam,

 med det fenomenet?
Jag Vill! 

Känner lust,
men,
kan för allt i världen
inte komma nå´t 
att blogga om!?
Okey!

Snygga höstbilder såklart
eller, 
som bilderna i detta inlägg;
ett antal mobil-bilder av,
Stillgoingstrong-blommare...

...i varma november!
Men ibland så känns det trist!

Har tänkt hänga med i Blooming Friday när det drar igång
för att få lite givna bloggteman...
Så, 
Perfekt!

Det kom ett mejl,
Ett mejl från en Hanna, 
på engelska,

-Ville jag tjäna 500 spänn!?
(vem säger nej till det?) 
Japp!

Berätta mer;
-Skriv ett helt vanligt inlägg och länka till det där företaget...
...specialiserade på:
 Gardening och DIY
Inredning och mode!
Jamenvisst!
Lätt som en plätt ;) 

Sen fick jag adressen jag skulle länka till!!

Va?? 
Nääää!?
 Antar att vi är flera som fått samma...
...erbjudande!!?

Och till den som lyckas få in detta,
på ett naturligt,
smart sätt,
i sin bloggtext säger jag bara: 
Grattis till dina 500 pix :D 

Jag lär aaaldrig få ett nytt erbjudande att bli 500 spänn rikare
genom att skriva en blogg
Så,
jag får väl invänta att
min inspiration flödar till utan utmaningar ;) 

Kram och trevlig helg! 

//Veronica

22 kommentarer:

 1. Nej det där har jag inte fått, de brukar inte dyka upp sånt hos mig vet inte varför, de kanske tycker jag har det bra ändå.
  Härliga bilder och visst får det vara torka ibland.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Väntar också på att Blommig fredag ska dra igång. Hoppas det blir snart för här är verkligen idétorka. Behövs lite hjälp.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Hej Veronica!
  Fick också ett erbjudande men tackade nej.Jag hoppas också på Blommig fredag, lite kul med kluriga teman.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag har fått en del erbjudande, och en del har jag länkat till, för att jag känt för det, och fått lite ersättning i form av saker och annat. Det ska kännas kul och ärligt och mig för att jag ska blogga om sådant.
  Och visst, bloggtorkan finns här med, fast den beror mest på att tiden försvinner iväg, och orken inte alltid finns. Ibland har jag mängder av uppslag i huvudet, som bara...fade away...
  Längtar också efter att den Blommiga Fredagen skall komma igång, men när???
  Ha det gott kära du, som visar fantastiska bilder som alltid!
  KRAMEN!
  AnnA

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Blogga på, de flesta läser även om det inte är så många kommentarer. Jag gillar att läsa bloggar. Tycker det är en bra avkoppling efter en dag på jobbet. Drömmer bort och har lite koll på hur det växer och blommar hos oss alla spridda över landet. Det är som en trivsam dagbok med bilder. Det ger även tips, kunskap och inspiration. Laddad för att dra igång och gräva rätt vad det är!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jådå. Erbjudanden dimper ned då och då. Har aldrig hakat på - skyll på min höga ålder och därmed mina erfarenheter....vilket är att du FÅR ALDRIG NÅGOT utan en insats. Och DIN insats är oftast större än belöningen....

  Jag känner inte av bloggtorkan. Ibland har jag nästan svårt att hålla igen. Men, bloggen har förlorat följare och kommentatorer i tävlan med fb och andra snabba medier. Ingen orkar läsa mer än max två rader...,-(, vilket jag börjar strunta i. Har ändå ingen annan att prata trädgård med till vardags så att det får bli "kompisen" bloggen ;-)

  Du tjänar betydligt mer än 500 spänn om du säljer plantor på olika växtmarknader.-)! En trädgårdskompis brukar finansiera sina utlandsresor (trädgårdsdito) med att sälja överskottsplantor på olika växtmarknader - och då tar hon sällan mer än 20 spänn/plantan.

  Jag, en motströmskärring tänker inte hålla på med B.F., men lycka till:-)!
  Kram, Anja
  ps
  Nu verkar det funka med kommentaren ,-)!
  ds

  SvaraRadera
 8. Jeg kender godt tanken. Jeg kan også tænke - juhu 😳 Er der overhovedet nogle der læser hvad jeg skriver! Selv om jeg kan se der er mange der klikker ind på siden. Nogle gange mangler man inspiration til et emne, det er meget normalt. Din have er smuk lige nu - selv om det er efterår.

  SvaraRadera
 9. Skönt, att det fortfarande finns bloggare!

  /Ruben

  SvaraRadera
 10. Fick också det där erbjudandet men tackade nej.Fick då ett nytt brev om att jag ju inte behövde skriva ett helt inlägg om företaget man skulle länka till.Svarade inte på det. Nej är nej.Väntar också på blommig fredag men hon har ju haft så tråkiga händelser i familjen så tror att det dröjer.Vill inte att vi sätter någon press på henne.Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, det kommer nog starta tids nog... Den som väntar på nått gott :)

   Radera
 11. Inte alltid så lätt att hitta något att skriva om och när det gäller trädgård så följer bloggarna årstidernas växlingar och det blir mycket av samma sak.

  Tänk vad finurliga dessa reklammakare är, marknadsföring är svindyrt så även om de betalade det tiodubbla för reklamen så skulle det ändå vara billigt. Jag tycker allmänt illa om all marknadsföring så låt oss hoppas att våra bloggar får vara reklamfria.

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvaraRadera
 12. Fick också erbjudandet - men jag gick inte ens in och kollade vad det var. Har fått förr så jag vet att det aldrig passar mig!
  Men nån bloggtorka lider jag inte av precis, snarare tvärtom! Har massor jag vill skriva om, men däremot dåligt med bilder.....
  TREVLIG HELG - Susie

  SvaraRadera
 13. Inga erbjudande här och det ska jag kanske vara glas för, eller...? Däremot så känner jag igen mig i det där med blogg torka.. Blir inte lika många inlägg som förr men uppdateringar på Instagram och Facebook sker desto mer. Ett snabbt och enkelt sätt när livet är för fullt och idéerna är för få. Men sluta blogga kommer jag inte göra. Det är kul att kunna se tillbaka på vad vi har gjort i vår trädgård och hur den förändras .
  Önskar dig en go helg :)

  SvaraRadera
 14. Är det något som går just nu? Sitter här vid datorn och inga idéer poppar upp, skrattar gott när jag läser ditt inlägg. Nu stänger jag av ett tag och går ut i friska luften istället. Inga erbjudanden har förresten dykt upp här så det slipper jag fundera på, skönt ;)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 15. Visst kan det vara så... Men då brukar jag göra något annat en stund, en dag eller den tid det tar. För det börjar alltid klia i fingrarna och orden flödar så småningom ;)

  Nej inga erbjudanden och jag vill helst hålla mig neutral från företag. Visst jag länkar till leverantörer som jag handlar från helt enkelt för jag upplever de som bra men utan någon som helst sponsring.

  Blommig fredag blir bra... men nu ska jag först få upp bloggen igen efter byte av webbhotell. Den ena av 3 är uppe och fungerar - yeahhhh :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 16. Nu har vi minsann strålande sol och runt +10 grader, men...det blåser 12 sekundmeter så njuta kan man iaf inte! Typiskt!!
  KRAM - Susie

  SvaraRadera
 17. Såna erbjudanden kan man klara sig utan, men du fick ju till ett långt blogginlägg i alla fall, fast inte på det sätt som "Hanna" hade tänkt sig.

  Med önskan om en trevlig fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 18. Jodå, fick också det där erbjudandet och nejdå, nappar inte.
  Vilken otrolig blomprakt du har fortfarande! Heja hösten!
  Kram/Laila

  SvaraRadera
 19. Det var ju ett perfekt erbjudande som gav bloggtema om även inte det som reklammakaren tänkt sig: D
  Just detta erbjudandet har jag inte fått, men andra som jag tackat nej till.
  Än så länge ingen bloggtorka här, men däremot händer det rätt ofta att jag förberett nåt och sen ändrar mig när jag väljer bilder. Det går mycket på lust.
  Känns i dina inlägg också, de är lustfyllda!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 20. Fint å høre fra deg. Bloggtørke kan ramme de fleste av oss, også de hagegale:) Man trenger jo ikke alltid å skrive så mange ord. Men du er jo så god med ordene, enten de er mange eller få.
  Alt godt!
  Jannicke

  SvaraRadera
 21. Har jag "bara" bilder så hamnar de på insta, men ibland ligger det ju några små ord eller funderingar och gnisslar och då åker de ut via bloggen. Jag får regelbundet så kallade erbjudanden, men de har sällan någon egentlig kopppling till trädgårderande så jag brukar be dem återkomma om/när de har det. Det har inte hänt, än :)

  SvaraRadera

Elegant Rose - Working In Background